Vitajte !

Zavolajte nám: 0903 633 331

AKÉ SPOLOČENSKÉ ŠATY SI VYBRAŤ NA STUŽKOVÚ?

Stužková slávnosť sa spája so zelenými stužkami, krásnym večerom a neodmysliteľne so spoločenskými šatami, ktorých výber je pre dámy jedným z hlavných bodov celých príprav na jednu z najkrajších nocí života. Ako si však vybrať tie správne šaty?

            Pri výbere šiat je dôležité mať aspoň približnú predstavu o strihu, ktorý chcete voliť. Nestarnúcou klasikou sú šaty so širokou sukňou, ktoré budia dojem princeznej. Tento strih je veľmi často kombinovaný s tylom a čipkou ale nie vždy musíte budiť dojem princeznej. Kombinácia tmavých farieb so zaujímavým nádychom ako je smaragdovozelená či francúzska modrá z vás urobia kráľovnú večera.


 V prípade, že chcete zaujať svojou róbou a pritiahnuť všetky pohľady, nebojte sa vykročiť zo svojej komfortnej zóny a siahnuť po strihu morskej panny (mermaid style), ktorý dokonale formuje postavu a dokáže vyzdvihnúť každý detail. Nápaditým strihom je však i antický strih, ktorý sa vyznačuje dokonalým zdobením pod prsiami. Mnoho dám počas stužkovej slávnosti zvykne voliť miesto plesovej róby šaty krátkeho strihu, ktoré však vôbec nemusia byť krokom vedľa.

Často sa hovorí, že móda sa opakuje po špirále a to platí i v oblasti šiat na stužkovú. Sú však detaily, ktoré z módy nevychádzajú nikdy.



Pri výbere šiat na stužkovú si dajte predovšetkým záležať na tom, aby spoločenské šaty na stužkovú správne sedeli a cítili ste sa v nich príjemne a krásne. Svoj večer si chcete zapamätať predsa v tých najkrajších farbách. 

© Adiva.sk • NajReklama.sktvorba eshopov