Vitajte !

Zavolajte nám: 0903 633 331

Vyberte si nadčasové dámske šaty značky MYSTIC DAY!

Nadčasové krátke spoločenské šaty MYSTIC DAY nie len na jednu udalosť!

Máte kopec šiat avšak ich využiteľnosť je tak 1%?  Kúpite si krásny kúsok, ale neoblečiete si ho už? Buď už nie sú IN, alebo nie sú vhodné na danú príležitosť? Značka MYSTIC DAY je práve preto úžasná :) Ich využiteľnosť, kombinovateľnosť je naozaj vysoká. Presvedčte sa sami :)


Béžové krátke spoločenské šaty s tylovými rukávmi s krásnou kvetinkovou výšivkou

Tieto puzdrové šaty sú jednoducho úžasne :) Vidíte ten detail na brušnej časti? Väčšina žien má práve veľký problém v tejto časti tela. Tieto šatočky zakryjú prípadne nedokonalosti brucha :) Elastická nepriesvitná látka , nádherné vyšívané rukávy, skrytý zips. Zvoľte si čierne alebo nude lodičky a kabelku a náušnice. Náhrdelník k týmto šatám neodporúčam.

Šaty si môžete obliecť na svadbu do kostola, niektoré dámy do práce - kde si to vyžaduje :) sú vhodné aj na večeru s partnerom. 



Tmavomodré puzdrové šaty so zlatou krajkou a zlatou ozdobou na hrudníku.

Aj tento kúsok je veľmi nadčasový, veľmi dobre kombinovateľný a nositeľný. Využite ich na svadbu do kostola, a potom si ich kľudne oblečte aj na večeru s partnerom. Odporúčame skombinovať so zlatými lodičkami a kabelkou.



Elegantné ležérne šaty s folklórnou potlačou

Folklórne potlače, výšivky sú na popredných miestach, hlavne v Európe. Tieto dámske šaty sú navrhnuté pre dámy, ktoré uprednostňujú ležérnosť, a chcú zachovať svoju elegantnosť a decentnosť. Zakryjú ramená aj bruško :)

Dámske šaty MYSTIC DAY odporúčam aj ja osobne, po mojich prvých zakúpených šatách si volím túto značku na každú formálnu aj neformálnu príležitosť, dokonca začala som ich nosiť aj do práce :) Samozrejme tieto šaty aj niečo stoja :) ale ak chcete ušetriť, a niekedy aj 20% či 30% odporúčam Vám nakupovať na www.adiva.sk 




© Adiva.sk • NajReklama.sktvorba eshopov